Van der Velden interieur en timmerwerken, Wijk en Aalburg

Van der Velden interieur en timmerwerken
Engelsestoof, 9
4261 RA Wijk en Aalburg
Postbus: 4261RA
Noord-Brabant

Economische Info

KvK-nummer
65808940
BTW Reg.
NL 189 290 602 B01

Beschrijving

Neem een kijkje in de werkplaats van Van der Velden interieur en timmerwerken en u voelt het direct: de concentratie, het handwerk, de liefde voor het hout. Anton van der Velden werkt er samen met een team van mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

Vakmanschap en kwaliteit staat bij ons voorop. De klant heeft recht op een duurzaam product, die met uiterste precisie is gemaakt en aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dankzij onze brede kennis in het meubelvak en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen kunnen we deze kwaliteit altijd garanderen. Als jong, dynamisch en ambachtelijk timmerbedrijf vinden we het te allen tijde van groot belang om dicht bij de klant te staan. We maken gebruik van korte lijnen en één aanspreekpunt.


Gedetailleerde beschrijving:
Een ontwerp voor maatwerk in uw interieur begint met een goed gesprek. Wij willen u graag iets beter leren kennen. Natuurlijk willen we weten in welk huis u woont. Maar we willen ook weten waar u geïnteresseerd in bent, waar u zich prettig bij voelt en welke wensen u heeft. Vanuit deze wisselwerking ontstaat er een idee voor een boekenkast, erkerbank of kamer en suite. Dat kan zijn in de jaren 30 stijl of het wordt juist een strakke vormgeving, voorzien van details die passen bij uw huis. Wij verzorgen het gehele proces; van ontwerp tot plaatsing. Of het nu gaat om een kast, tafel, slaapkamer, badmeubel of zelfs een hele keuken, alles is mogelijk: van klassiek tot aan modern, op de traditionele manier met de hand gemaakt.

LEES MEER
Trefwoorden:
Keukens, Interieur, Maatwerk, Kasten, Modern, Aan Tafel, Klassiek, Landelijk, Meubels op Maat, Kwaliteit, Hout, Slaapkamers, Handgemaakt, Bad Meubelen
Van der Velden interieur en timmerwerken zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Van der Velden interieur en timmerwerken!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. DE KROON 4
  4261 TX  Wijk en Aalburg
 2. KAPITEIN H. VAN DER MAADENSTRAAT 2
  4261 LB  Wijk en Aalburg
 3. NIEUWSTRAAT 32
  4264 RE  Veen
 4. WITBOOMSTRAAT 41
  4264 RT  Veen
 5. POLSTRAAT 54
  4261 BV  Wijk en Aalburg
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken